Free delivery FREE DELIVERY UK

Hurá prázdniny!

...a ako zbaliť deti na prázdniny, aby nič nepostrácali?

 

     Konečne prišiel vytúžený a radostný čas prázdnin a vy potrebujete zbaliť Vaše dieťa do tábora, k babičke alebo na vysnívanú dovolenku.

     V momente balenia vecí oceníte praktického pomocníka modernej domácnosti, a to vodeodolné samolepiace menovky od slovenskej firmy PutMyname.sk. Menovky dodajú  vašim veciam hodnotu štýlovej identifikácie a navyše vám ušetria čas rýchlou a jednoduchou aplikáciou, pretože ich stačí iba nalepiť! Menovky sú skrátka farebné nálepky s menom :) A taktiež hlavne Vám ušetria peniaze znížením strát alebo zbytočnou zámenou vecí.

     Aby sme vám celý proces balenia uľahčili, prikladáme pár tipov:

     S menovkami môžete označiť takmer všetky veci: oblečenie, topánky, osobné predmety, poháriky, fľašky na pitie, školské či športové potreby... Pri oblečení ich môžete nalepiť na nylonový štítok trička a následne menovka vydrží aj niekoľkonásobné pranie alebo sušenie v sušičke.  Vydržia tiež na obedári, na pohári alebo na fľaške, ako aj opakované umývanie v umývačke riadu,  pretože sú  vodeodolné!

      Menovku si viete jednoducho a rýchlo sami nadizajnovať online na www.putmyname.sk, kde si zadáte svoje meno, telefónne číslo, alebo adresu. V ponuke je množstvo farebných obrázkov/ikoniek, typ a farba písma a taktiež si môžete vybrať aj farebné pozadie menovky. Objednanie je veľmi jednoduché pre každú vekovú kategóriu a zaberie len pár minút. Po uhradení objednávky cez internet banking vám v priebehu týždňa príde balenie menoviek poštou priamo domov (1 balenie menoviek na oblečnie obsahuje 60ks nálepiek/1 meno/9,99 EUR vrátane poštovného - doporučene, aby sa žiadna zásielka nestratila. Menovky do topánok obsahujú 24ks nálepiek/1 meno/9,99EUR vrátane poštovného).

                                                                                                                    oblecko2

Menovky so zdravotnými obrázkami - alergény

Na záver ostáva už len zaželať krásne prázdniny plné zážitkov s detským úsmevom na tvári!

                                                                                                                                                 zoya

We use cookies to enable you to use our website comfortably and, thanks to data analysis, to constantly improve its functions, performance and usability. More information here.

Custom cookie settings