Free delivery FREE DELIVERY UK

Prečo je chytré si označiť kvalitné oblečenie menovkami?

     Opäť sa otvorili brány škôlok a škôl a s ním prichádza chladnejšie počasie, ktoré je spojené s nakupovaním nového oblečenia na jeseň,  či už na zimu. Momentálne sa pri nakupovaní veľmi apeluje na udržateľnú módu, ktorá je vyrobená z kvalitných materiálov a aby bola vyrobená minimálne v Európe, ideálne na Slovenku.

woolliesfoto: woollies.sk

     Preto Vám chceme dať skvelý TIP na Slovenského výrobcu značky Woollies, ktorý prišiel na trh s mega kvalitnými tričkami z merino vlny pre celú rodinu. Merino vlna je veľmi jemná, priedušná, termoregulačná a absorbujúca zápach. To znamená, že aj keď sme v tričku spotení, nechladí nás a rýchlo schne. Netreba ho tak často prať, stačí vyvetrať a obliecť znova. Nehovoriac, že pre najmenších drobcov ponúkajú rastúce bodynka z merina. Všetky ich produkty sú premyslené do poslednej nitky ? Ak sme Vás zaujali, tak viac info o ich úžasných produktoch nájdete na ich webe: www.woollies.sk

     My sme si celá rodina zamilovali ich tričká, lebo sú naozaj funkčné, veeeľmi pohodlné a pekné. Pre istotu sme si tieto tričká ihneď označili menovkami, aby ich detičky niekde na výlete nezabudli, prípadne nestratili. Už sa nám stalo, že vďaka nálepke s menom a telefónnym číslom nám nejaká dobrá duša zavolala, že našli detské optické okuliare, či zabudnuté plavky na kúpalisku.

tricka s menovkamiVeríme, že sme Vás inšpirovali k ďalšiemu nákupu kvalitných vecí a ako sa vďaka menovkám postarať o svoje veci, nech ich môžeme čo najdlhšie nosiť bez starostí.

 

 

We use cookies to enable you to use our website comfortably and, thanks to data analysis, to constantly improve its functions, performance and usability. More information here.

Custom cookie settings